Alıntı:
ozum_nur isimli üyeden alıntı
işçi bayramı bilindigi üzere işçilerin bayramıdır bu günde bütün işçiler çalışmamalı ve meydanlarda halay çekmelidir diye düşünüyorum özgürce.gözetim altında olmadan.ama ne oldu sayın bakanımız çıktı konuşma yaptı 1 mayıs tatil olamaz 1 günlük talilin maliyeti...bu kadardır dedi.peki soruyorum ben size 1 mayısda işçilere tatil verilmiyorda neden 23 nisan ÇOCUK BAYRAMI 29 ekim CUMHURİYET BAYRAMI 19 MAYIS GENÇLİK bayramında tatil veriliyor peki bu tatillerde zarar olmuyormu hemde işçileri hiç ilgilendirmeyen tatil günlerinde işlerin durması ekonomiyi ilgilendirmiyorda sadece 1 mayısada çalışılmaması mı ilgilendiriyor bu çekişkiyi biri bana açıklamalı.oraya giden insanlarda hepsi kültürlü ve neden oraya gittiklerini biliyor bayramlarını kutluyorlar.tabi kutlattırırlarsa.ben seneler önce bir kere gittim hiç olay çıkmamıştı ve çok eglenmiştik oynadık zıpladık eglendik evimize döndük.  yaşasın 1 mayıs yaşasın işçilerimiz  |
23 nisan ÇOCUK BAYRAMI 29 ekim CUMHURİYET BAYRAMI 19 MAYIS GENÇLİK bu saydıkların başta resmi tatil...1 mayıs resmi tatil değil:=)