Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - İşçi Bayramı.. 1 Mayıs..
Konu
:
İşçi Bayramı.. 1 Mayıs..
Tekil Mesaj gösterimi
#
19
(
permalink
)
05-05-2008, 12:43
ozum_nur
Hırslı 2de1'ci
Rep gücü:
0
Rep derecesi:
Alıntı:
OohLLoO
isimli üyeden alıntı
açıkcası bir mayısın neden özeL bir gün gibi deşifre ediLdiğini anLayamıyorum ben
ayrıca bir mayısta yasananLarıda şiddetLe kınıyorum.İnsanLarın hakLarıdır ve hakLarıını bir şekiLde korumak İstemeLeri dogaLdır ve anLsıLabiLir ama poLisLerin ve diğer siyasetçiLerin işçiLere bu kadar tepk vermeLeri bence insanLık dısı
özeLLikLe bu bir mayısta gördükLerimden sonra artık türkiyenin poLisLerine güveniLmemesi gerektiğinide anLadım.Neydi o öyLe insanLarı yerLerde sürükLemeLer gözyasartıcı atmaLar üzerLerine
ve bu gözyasartıcıLar hastane önLerindede hiç düşünüLmeden atıLabiLmiş.Oradaki hastaLarın durumLarı ve yasayacakLarı düşünüLmeden.
Sadece sunu söyLemek istiyorum.Bu dünyada
işçiLer ayak takımı değiL
.AsLada bu sekiLde görüLürLerse yetişemeyecek bir nesiL oLdugumuzu bir devLet oLdugumuzu anLayabiLiriz
hangi avrupa üLkesinde işçiLere karsı böyLe davranısLar yapıLmıs merrak ediyorum dogrusu
ne varsa türkLerde var.
reziLLikte vezirLikte
söylenmesi gereken herşeyi söylemişsin kesinlikle katılıyorum.polisin görevi oradaki toplulugun güvenligini saglamakdır ordakileri hastanelik etmemelidir.gazeteci bir arkadaşımız kendi çekim alanındaoldugu halde polislerimiz adamın kolunu joplayarak kırmıştır okadar gözleri dönmüşki karşısındakileri insan olarak görmüyorlar.
ozum_nur
Açık Profil bilgileri
ozum_nur - Özel Mesaj gönder
ozum_nur - Daha fazla Mesajını bul