Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - Kısa Ve öz Melek_ece Paylaşımları :)
Tekil Mesaj gösterimi
  #5 (permalink) Alt 07-05-2008, 11:09
Mahbube
Bölüm Moderatörü

Mahbube - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

monolog seslerin salkım saçak karanlığı

Rep gücü: 11
Rep derecesi: Mahbube Hızlanmaya Başladı Kim Tutar Seni BeaMahbube Hızlanmaya Başladı Kim Tutar Seni BeaMahbube Hızlanmaya Başladı Kim Tutar Seni BeaMahbube Hızlanmaya Başladı Kim Tutar Seni BeaMahbube Hızlanmaya Başladı Kim Tutar Seni Bea

(Keşke Hayat Bu Kadar Kolay Olsa!..)Keşke Hayat Bu Kadar Kolay Olsa!..

(resimler sessiz çığlıklar)resimler sessiz çığlıklar

(Mutluluk :))Mutluluk

(Balonlar :))Balonlar

(Horror Ama çok Feci Bunlar ;))Horror Ama çok Feci Bunlar

•◦● GözLerin KaL Diyor, DudakLarın Git •◦●

(Hatırlıyor Musun Bu Beni ...! Kaç Gece Sensiz... KEndimle Savaştım...)Hatırlıyor Musun Bu Beni ...! Kaç Gece Sensiz... KEndimle Savaştım...

(//...suskun yüreğime kelimeler dökülür şimdi...//)//...suskun yüreğime kelimeler dökülür şimdi...//

(kimse eminim bunlara hayır demiycektir : ) avatarlar)kimse eminim bunlara hayır demiycektir : ) avatarlar

(Elest meclisinde...)Elest meclisinde...

(savrulmuş küllerini toplamak için dört bir yana bölünmüş anka kuşu tıpkı insanlar gib)savrulmuş küllerini toplamak için dört bir yana bölünmüş anka kuşu tıpkı insanlar gib

(KariŞtirdim Resİmlerİ Bozdum Pazillarimi Ve Yenİden BaŞladim İŞte Resİmlerİm)KariŞtirdim Resİmlerİ Bozdum Pazillarimi Ve Yenİden BaŞladim İŞte Resİmlerİm

(Kalçalarada Sütyen!)Kalçalarada Sütyen!

(*'O' piS,'O' soğuk duvaR dibindE ağLayan sevdaLı adama aLdırma..!)*'O' piS,'O' soğuk duvaR dibindE ağLayan sevdaLı adama aLdırma..!

(Geniş Yürekler)Geniş Yürekler

(İnsanlar ... İsİmlerİ Olmasi Neyİ DeĞİŞtİrİr Hepsİ Fanİ ...)İnsanlar ... İsİmlerİ Olmasi Neyİ DeĞİŞtİrİr Hepsİ Fanİ ...

(Kimi Renkli Kimi Siyah Beyaz Ama Hepsinin Tadi Ayni /// Hayat ...)Kimi Renkli Kimi Siyah Beyaz Ama Hepsinin Tadi Ayni /// Hayat ...
Mahbube Çevrimiçi   Alıntı ile Cevapla